Laat hier een review achter

Overzicht reviews

Top dag

Rated 5,0 out of 5
augustus 4, 2021

Voor de derde keer in dit museum geweest, maar iedere keer zijn er weer nieuwe items aan de verzameling toegevoegd. Een absolute aanrader om dit museum te bezoeken.

John

Een heel mooie aanwinst in Andijk

Rated 5,0 out of 5
augustus 3, 2021

Een super mooi museum echt een aanrader. Alleen om in contact te komen met de beheerders om een feestje te geven is bedroevend!

Helaas een paar mnd bezig geweest om af te spreken via tel en mail. Dan krijg je als antwoord we kunnen een afspraak maken voor die datum we houden contact. Alleen dat doen ze niet en dan laten ze weten na div mails helaas die datum gaat niet lukken. En bedankt……Edwin wees blij met je beheerders!

Fred en Diana

Super gaaf museum!

Rated 5,0 out of 5
september 28, 2020

Echt een super gaaf museum, een grote collectie. De moeite waard om vanuit Breda heen te rijden. Ik raad iedereen aan om dit museum te bezoeken.

Ronald

Ronduit prachtig

Rated 5,0 out of 5
augustus 31, 2020

Samen met twee puberende dochters en mijn vriendin heb ik een hele middag met veel plezier rondgekeken in het Eendenmuseum. De hoeveelheid eenden, de variatie in kleuren, uitvoeringen, staat van onderhoud en bouwjaar is enorm. De beschrijvingen over de herkomst zijn erg leuk om te lezen. Ook andere Citroënmodellen waren vertegenwoordigd evenals enkele andere merken zoals Simca en Peugeot De sfeer is erg gemoedelijk, de bar is gezellig (er waren zelfs broodjes en cake) , de winkeltjes laten je wegdromen naar vroeger tijden. De brommer- en motorfietsenverzameling is al een museum op zich. Voor ons was het bezoek tekort, we hadden aan vier uur niet genoeg. Geweldig dat we deze verzameling mochten bekijken.

Wilco

Unieke verzameling

Rated 5,0 out of 5
februari 24, 2020

Lekker gemoedelijk en laagdrempelig langs een hele mooie collectie “Eenden” gelopen. Nooit geweten dat er zoveel verschillende gemaakt zijn. Er staan hier zeer veel unieke exemplaren. Oh ja voor de brommerliefhebbers is hier ook genoeg te zien.

Ome Arie