Klik onderstaand om een van de formulieren in te vullen:

Groep aanmelden
Vrije inschrijving (25-05-2018)

Over het mooiste museum van Nederland!

Algemeen

Altijd al een gigantische verzameling van zeer unieke en zeldzame eenden willen zien? Het is mogelijk! In het compleet nieuw ingerichte ”Eenden Museum” van Edwin Groen. In dit museum kunt u genieten van alle bijzondere auto’s die door Edwin Groen door de jaren heen verzameld zijn.

Edwin Groen is een grote fietsenmaker/handelaar in de kop van Noord-Holland. De grote passie en hobby van Edwin is het verzamelen van de zo genoemde ”Eenden” ook wel 2CV genoemd. Met zijn zeer grote verzameling heeft Edwin het ”Mooiste museum van Nederland” tot stand gebracht gelegen in het pittoreske dorp Andijk. In dit museum kijkt u uw ogen uit en waant u zich terug in de tijd met al het mooist van Citroën en nog veel meer!

Een waar eendenparadijs!

Dit museum is echt een Eendenparadijs. Ze zijn er In alle soorten en staten te bewonderen. Er staan zelfs nog een aantal zeer zeldzame nieuwe Eendjes. Deze nieuwe Eenden hebben nog nooit op straat gereden. Er zijn exemplaren uit de Franse productie te zien, maar ook uit de Belgische en Spaanse. Er zijn ook diverse settings gemaakt, die lijken op een soort levensgrote kijkdozen, waardoor je je in de tijd van toen waant.

In dit museum staan geen tien of dertig auto’s gepresenteerd maar wel meer als 100 verschillende auto’s. Ook bevinden er talloze replica’s van oude winkeltjes waardoor er nog meer te beleven valt! Er is dus genoeg interessants te zien voor iedereen. Een uitgelezen mogelijkheid om met een groep vrienden een bedrijf of noem het maar op een keer langs te komen!

Bekijk de mogelijkheden Een kleine impressie

Een kleine impressie van het musseum

Bekijk hier onze mogelijkheden

De volgende vrije rondleiding staat gepland op 25-05-2018 om 18:00 uur.

Na uw inschrijving hoort u één week van te voren per mail of de rondleiding door gaat in verband met aantal aanmeldingen.

De Volgende vrije rondleiding is over:

 
 

Plan hier een bezoek aan het museum!

Klik onderstaand om een van de formulieren in te vullen:

Groep aanmelden
Vrije inschrijving (25-05-2018)

Meer informatie? neem contact met ons op!