Laat hier een review achter

Overzicht reviews

Unieke verzameling

5,0 rating
februari 24, 2020

Lekker gemoedelijk en laagdrempelig langs een hele mooie collectie “Eenden” gelopen. Nooit geweten dat er zoveel verschillende gemaakt zijn. Er staan hier zeer veel unieke exemplaren. Oh ja voor de brommerliefhebbers is hier ook genoeg te zien.

Ome Arie

Geweldige verzameling van eenden en verhalen

5,0 rating
oktober 14, 2019

We zijn met de autobianchi club wezen kijken incl een rondleiding. De eenden en de bijbehorende verhalen zijn echt geweldig om te horen. Voor je het weet ben je een paar uur verder en loop je met een grote glimlach rond. 1 van de leukere automusea van Nederland

Rik

Zeer indrukwekkend

5,0 rating
augustus 10, 2019

Ben laats langs geweest in het museum en heb mijn ogen uitgekeken. Leuke afwisseling van de oude 2cv’s en de winkeltjes uit de ‘oude’ tijd. De verzameling brommers mag er ook wezen!

Dirk H.

Heel leuk uitje!

5,0 rating
juli 12, 2019

Samen met 2 vrienden het museum bezocht en wij hebben ons hier zeer vermaakt. Ontzettend veel te zien en erg leuke verhalen.

Jhon

Superleuk!

5,0 rating
juli 2, 2019

Mijn ouders meegenomen als Vaderdag/verjaardagscadeutje. We vonden het echt boven verwachting superleuk! Hebben onze ogen uitgekeken en erg genoten. Komen zeker terug! Echt de moeite waard om heen te gaan!

Ilse