Laat hier een review achter

Overzicht reviews

Super gaaf museum!

5,0 rating
september 28, 2020

Echt een super gaaf museum, een grote collectie. De moeite waard om vanuit Breda heen te rijden. Ik raad iedereen aan om dit museum te bezoeken.

Ronald

Ronduit prachtig

5,0 rating
augustus 31, 2020

Samen met twee puberende dochters en mijn vriendin heb ik een hele middag met veel plezier rondgekeken in het Eendenmuseum. De hoeveelheid eenden, de variatie in kleuren, uitvoeringen, staat van onderhoud en bouwjaar is enorm. De beschrijvingen over de herkomst zijn erg leuk om te lezen. Ook andere Citroënmodellen waren vertegenwoordigd evenals enkele andere merken zoals Simca en Peugeot De sfeer is erg gemoedelijk, de bar is gezellig (er waren zelfs broodjes en cake) , de winkeltjes laten je wegdromen naar vroeger tijden. De brommer- en motorfietsenverzameling is al een museum op zich. Voor ons was het bezoek tekort, we hadden aan vier uur niet genoeg. Geweldig dat we deze verzameling mochten bekijken.

Wilco

Unieke verzameling

5,0 rating
februari 24, 2020

Lekker gemoedelijk en laagdrempelig langs een hele mooie collectie “Eenden” gelopen. Nooit geweten dat er zoveel verschillende gemaakt zijn. Er staan hier zeer veel unieke exemplaren. Oh ja voor de brommerliefhebbers is hier ook genoeg te zien.

Ome Arie

Geweldige verzameling van eenden en verhalen

5,0 rating
oktober 14, 2019

We zijn met de autobianchi club wezen kijken incl een rondleiding. De eenden en de bijbehorende verhalen zijn echt geweldig om te horen. Voor je het weet ben je een paar uur verder en loop je met een grote glimlach rond. 1 van de leukere automusea van Nederland

Rik

Zeer indrukwekkend

5,0 rating
augustus 10, 2019

Ben laats langs geweest in het museum en heb mijn ogen uitgekeken. Leuke afwisseling van de oude 2cv’s en de winkeltjes uit de ‘oude’ tijd. De verzameling brommers mag er ook wezen!

Dirk H.